Hard aan het
werk in havens
wereldwijd

Terberg RT RoRo-trekkers (4x4 aandrijving) enYT (Yard Tractor) terreintrekkers (4x2) zijn bij grote havenbedrijven over de hele wereld in gebruik. De voornaamste redenen om voor Terberg-trekkers te kiezen zijn altijd de hoge bedijfszekerheid en de lage COO (cost of ownership) die het resultaat zijn van het zuinige brandstofverbruik en de lagere onderhoudskosten.

Voor havenbedrijven die zware RoRo-ladingen verwerken, is de SafeNeck® een ideale oplossing die het transport van zware ladingen op steile RoRo-ramps aanzienlijk veiliger maakt.

Visual

Container Terminals

Terberg has developed a range of vehicles for container terminals.

Our yard tractors are primarily used for transporting containers between quay cranes and storage yards. Terberg also provides solutions for multi-trailer trains from 4 to 10 TEU.

We have four-wheel drive tractors for applications where ice or slopes present special challenges.

Terberg tractors for container terminals  >

Visual

RoRo toepassingen

Terberg is toonaangevend op het gebied van RoRo-trekkers. Onze robuuste en doordacht ontworpen trekkers worden al vele jaren ingezet in havens over de hele wereld. RoRo-transporten worden vooral veel gebruikt in havens in Europa en Afrika. We hebben oplossingen voor elke lading, helling en trekkerkoppeling, waardoor de veiligheid en effici├źnte afhandeling gewaarborgd zijn.

Terberg RoRo Trekkers >

Visual

Spoorterminals en binnenhavens

Terberg heeft diverse trekkers voor binnenhavens en spoorterminals. Onze terreintrekkers worden gebruikt voor het transport van containers tussen de kadekranen en de opslagterreinen, trekkers voor multitrailer trains van 4 tot 10 TEU, trekkers voor wissellaadbakken (swap bodies) en weg/spoor-trekkers.

Terberg Weg/Spoor trekker  >

De voornaamste redenen om voor Terberg-trekkers te kiezen zijn doorgaans de hoge bedrijfszekerheid en de lage COO (cost of ownership), die het resultaat zijn van het zuinige brandstofverbruik en de lagere onderhoudskosten.

Terberg Where Special comes as Standard

Aanvraagformulier

Stel hier uw vraag!

Neem contact op met een distributeur

Vind een lokale distributeur om al uw vragen te beantwoorden

Contacteer Terberg

Neem contact op met onze sales:

Pieter Sanczuk +32 487 84 40 85
Lorenz Sanczuk +32 495 43 52 98
Kantooruren 9.00 - 17.00 uur, Ma-Vrij

+ 32 925 997 27