Transport van zware lading in de industrie

Terberg YT-, TT- en RT-trekkers worden in veel bedrijfstakken ingezet voor transporten met een combinatiegewicht tot 375 ton. Onze klanten in de zware industrie waarderen de robuustheid en betrouwbaarheid van onze producten. De uitstekende manoeuvreerbaarheid en, op sommige modellen, de draaibare stoel, zijn bijzonder handig bij inzet op volle terreinen of in gebouwen.

Naast ons programma van standaardtrekkers bieden wij de RT403-industrietrekker. De koppelschotel van dit model heeft een hefcapaciteit van 45 ton en is dan ook perfect voor toepassing in de staalindustrie. Dit voertuig is ook een goede keuze voor multitrailer trains.

De optionele SafeNeck® verbetert de gewichtsverdeling tussen oplegger en trekker; indien er op hellingen en steile hellingbanen (ramps) wordt gewerkt kan dit de toegestane last met wel 250% verhogen.

Staalindustrie

Terberg RT- en YT-trekkers worden veel ingezet in de staalindustrie, die hoge eisen aan de bedrijfszekerheid stelt. Zij zijn bijzonder geschikt voor 24/7-inzet in deze veeleisende industriële omgeving. Ons programma omvat onder meer de RT403, die voor de zwaarste toepassingen is ontworpen met een combinatiegewicht tot 375 ton. Deze trekkers worden toegepast met speciale opleggers voor plakken en coils van staal, kiepopleggers, opleggers voor het vervoer van schroot, enz. Onze RT403-industrietrekker heeft een koppelschotel met een capaciteit van 45 ton en is speciaal ontworpen voor de staalindustrie en vergelijkbare zware toepassingen. Dit voertuig is ook een goede keuze voor multitrailer trains.

Staalindustrie >

Recycling en afvalverwerking

Voor effectievere recycling moet afval worden gescheiden en in speciale installaties worden verwerkt. Terberg-trekkers zijn bijzonder geschikt voor afvalverwerkingsinstallaties met open en ACTS-containers. Niet-recyclebare restfracties kunnen met een Terberg-ruwterreintrekker naar een stortplaats worden afgevoerd. Bij inzet in een dergelijke omgeving bewijst het robuuste ontwerp van onze voertuigen zijn waarde

Recycling en afvalverwerking >

Visual

SafeNeck®

De optionele SafeNeck® verbetert de gewichtsverdeling tussen oplegger en trekker - indien er op hellingen en steile hellingbanen (ramps) wordt gewerkt, kan dit de toegestane last met wel 250% verhogen.

Safeneck  >

"In de staalindustrie is hoge betrouwbaarheid een basisvereiste om er zeker van te zijn, dat de transporten tot tevredenheid van onze klanten worden uitgevoerd."

Dhr. Thomas Poertgen Poertgen GmbH, Duitsland

Aanvraagformulier

Stel hier uw vraag!

Neem contact op met een distributeur

Vind een lokale distributeur
om al uw vragen te beantwoorden

Contacteer Terberg

Neem contact op met onze sales:

Pieter Sanczuk +32 487 84 40 85
Lorenz Sanczuk +32 495 43 52 98
Kantooruren 9.00 - 17.00 uur, Ma-Vrij

+ 32 925 997 27